Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملیکا زارعی درباره اسم "خاله شادونه" و ترس‌ها، نگرانی‌ها و ناراحتی‌هایش با رادیو صبا صحبت کرد و گفت: خیلی اجرا کردن بدونِ بچه‌ها برایم سخت است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، ملیکا زارعی معروف به خاله شادونه مجری برنامه‌های کودک است. وی متولد 1365 در تهران است. او از سال سوم دبستان فعالیت هنری خود را با اجرا در برنامه تازه‌ها از شبکه 2 آغاز کرد و در سال 1382 در سریال «دوران سرکشی» یک سکانس بازی کرد و بعد در مجموعه «مهر خاموش» بازی کرد و از سال 1383 همزمان با قبولی در دانشگاه به عنوان مجری برنامه کودک و با نام خاله شادونه مشغول به کار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به خاطر صدای کودکانه‌اش خیلی زود در دل بچه‌ها جا باز کرد.

ملیکا زارعی در گفت‌وگو با رادیو صبا از شروع کار در این حرفه صحبت کرد و توضیح داد: برای اولین بار در سال 1373 در برنامه «تازها» کاری از گروه کودک ونوجوان شبکه دو سیما در تلویزیون شروع به کار کردم و بعد مجموعه مهر خاموش و متهم گریخت را بازی کردم. الان می‌خواهم فقط مجری برنامه کودک باشم چون دوست دارم با تصویر خاله شادونه در ذهن کودکان باقی بمانم.

مجری این برنامه درباره اسم "خاله شادونه" به عنوان مجری برنامه کودک پرسید چرا اسم  خاله شادونه برای شما انتخاب شد؟ او این چنین پاسخ داد: در این برنامه به دنبال اسمی فانتزی برای مجری بودیم که پیام‌آور شادی و دوستی برای بچه ها باشد به نظرمن این اسم خوبی است و در کنار آن هم به دنبال مجری شاداب و خوشرویی بودند که من به خاطرخوشرویی و خنده‌هایم برای اجرای این برنامه انتخاب شدم.

مجری برنامه کودک در خصوص عشق و علاقه‌اش به کودکان گفت: از دوران کودکی، بچه‌های کوچکتر از خودم را دوست داشتم و عاشق بچه‌ها هستم و با آنها ارتباط دوستانه دارم  اما از زمانی که مادر شدم این حسّ مادری به عشق و علاقه من افزود و حسّ بهتری در کنار بچه‌ها دارم.

وی در ادامه گفت: الان که به خاطر کرونا مجبورم بدون حضور بچه‌ها برنامه را اجرا کنم، این کار برایم سخت‌تر است چون من از بچه‌ها انرژی می‌گیرم. وقتی در کنار بچه‌ها هستم خودم را در دوران کودکی می‌بینم و فکر می‌کنم هنوز بچه‌ام و این حس روی اجرای من مؤثر است.

زارعی درباره موضوع برنامه که به فضای مجازی برمی‌گشت، تأکید کرد: من در فضای مجازی به دنبال آنم که چیزی به دانسته‌هایم اضافه کنم و کامل‌تر شوم، این فضا بسیار متنوع است، متأسفانه برخی استفاده نادرست از این فضا می‌کنند و این باعث می‌شود که از این فضا آسیب ببینند به نظر من همه باید تلاش کنیم از این فضا در جهت کامل شدن خودمان استفاده کنیم نه این که با استفاده نادرست از آن متضرر هم بشویم.

نیازِ‌ تلویزیون به سریال‌های چندبعدی/ از داستان فریب آدم‌ها تا شاخ‌های توخالی اینستاگرامدر «پلاک 13» تلویزیون چه خبر است؟/ سرپرست اداره اخبار صدا منصوب شد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مریلا زارعی سینمای ایران برنامه کودک و نوجوان رسانه ملی رادیو سینمای ایران برنامه کودک و نوجوان رسانه ملی رادیو مجری برنامه کودک خاله شادونه بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۶۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: رشته‌هایی که در دانشگاه‌ها تدریس می‌شوند باید متناسب با نیازهای استان بومی‌سازی شوند تا افراد پس از فراغت از تحصیل بتوانند صدها شغل ایجاد کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی در نشست با جمعی از مدیران استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: صف و ستاد باید دو مجموعه هماهنگ باشد و تمام تلاش ستاد باید برای پویایی صف به‌کارگیری شود.

وی افزود: اگر ستاد اهل پویایی و نوآوری بود؛ قطعاً این ویژگی متوجه صف نیز می‌شود اگر این پویایی و نوآوری در مجموعه‌ای وجود نداشته باشد قطعاً آن مجموعه محکوم به روزمرگی است.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به نقش مردم در تکمیل عملیات آبرسانی به روستاها خاطرنشان کرد: باید با راهبری درست از توان مردم استفاده کرد چرا که مردم خواهان پیشرفت و توسعه منطقه هستند.

کرمی با اشاره به اینکه اختیار مولدسازی با مجموعه استان است، ادامه داد: مولدسازی دارایی‌ها می‌تواند باعث افزایش درآمد یک دستگاه شود همچنین خدمات بهتری به مردم ارائه دهد. یکی از تاکیدات هیئت دولت این است که با استفاده از مولدسازی دارایی‌ها پروژه‌های نیمه تمام موجود استان را به اتمام برسانیم. مطالعات باید در کف میدان اجرایی شود و پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال استان و مردم ندارد.

وی خاطرنشان کرد: رشته‌هایی که در دانشگاه‌ها تدریس می‌شوند باید متناسب با نیازهای استان بومی‌سازی شوند تا فرد پس از فراغت از تحصیل بتواند صدها شغل ایجاد کند. در اسلام بازنشستگی وجود ندارد و انسان تا هنگامی که زنده است، باید کار کند چرا که این تلاش و کوشش عین عبادت است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • تغییر چهره «خاله الیویا» در سریال «قصه‌ های جزیره» پس از گذشت ۳۴ سال (عکس)
  • پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آمریکا: برنامه ای از اسرائیل برای رفع نگرانی ها درباره رفح ندیده ایم
  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال
  • رضایت شهروندان از قرار دادن حفاظ برای کانال آب در جاده اراک - سلفچگان + تصاویر
  • خاطره مجری برنامه مشاعره از شاعران بنام ایران
  • وزیر کار : طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا می‌شود
  • وزیر کار: طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد