Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@16:46:07 GMT

توصیه‌های نوروزی خاله شادونه به بچه‌ها + فیلم

تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۱۸۰۷۶۷

توصیه‌های نوروزی خاله شادونه به بچه‌ها + فیلم

گوشی‌های تلفن همراه و فضای مجازی باعث شده تا بچه‌های ما کمتر استعدادهایشان را بروز بدهند؛ مثلاً زحمت نقاشی کشیدن هم به خودشان نمی‌دهند. ۰۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۹ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، «خاله شادونه در کلبه کوهستانی» برنامه نوروزی شبکه دو سیماست که محور این سریال کودکانه تلویزیونی ملیکا زارعی یا همان خاله شادونه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او جلوی دوربین تسنیم به خردسالان و کودکان عید نوروز را تبریک گفت و آن‌ها را دعوت کرد که هر روز صبح حوالی ساعت 9 بیننده این برنامه باشند. او گفت: "عزیزانم سلام امیدوارم هر جای ایران زندگی می کنید سلامت و شاداب و تندرست باشید. سال نو شده و باید از همین‌جا بگویم که آغاز سال 1398 را به شما تبریک می‌گویم ان شاالله در سال جدید پیش رو سالی باشد سرشار از سلامتی و تندرستی و خبرهای خوب اتفاقات خوب برای تک تک شما بچه‌ها. امیدوارم امسال نه گریه کنید و غمگین نباشید و غصه نخورید و به همه آرزوهایتان زود برسید".

خاله شادونه برای بچه‌ها توصیه‌های نوروزی هم داشت:

"روزهای نوروز که می‌شود بچه‌ها خیلی هیجان‌زده می‌شوند وقتی بزرگترها خانه تکانی می‌کنند شما خانه را تمیز نگه دارید. اتاق‌هایتان را به هم ریخته نکنید و هر وسیله‌ای را برمی‌دارید سر جایشان بگذارید و مادرتان را اذیت نکنید. هرجا مهمانی می‌روید سعی‌کنید مودب، خوب و محترم بنشینید و زیاد در عید دیدنی و مراسم‌هایی که این روزها رسم هست شیطنت نکنید که خدایی ناکرده پدر و مادر از دستتان ناراحت بشوند.  خواهش می کنم مریض نباشید. مراقبت کنید از سلامتی خودتان که خدایی ناکرده درگیر مریضی و سرماخوردگی نشوید که هم عید به شما و بزرگترها خوش بگذرد."

ملیکا زارعی خبر داد: ویژه برنامه «خاله شادونه» عید نوروز روی آنتن شبکه دوتوصیه "خاله شادونه" برای ساعات تماشای تلویزیون‌ برای کودکان/ ملیکا زارعی: نگذاریم کودکان‌مان در فضای گسترده رسانه رها شوند+فیلم

توصیه بعدی خاله شادونه(ملیکا زارعی) به پدرها و مادرهاست که کمک کنند جلوی آسیب‌های مجازی و استفاده از اپلیکیشن‌ها گرفته شود. او گفت:

"درگیری‌های مجازی فرزندان و خانواده‌ها عمومیت دارد و به ندرت خانواده‌ای را می‌بینیم که از گوشی تلفن همراه و فضای مجازی دور باشد. اگر چنین اتفاقی باشد که قابل تحسین است.  به هر حال بچه‌ها چه بخواهیم و نخواهیم ناخواسته و خواسته دسترسی پیدا می‌کنند و به تبع همکلاسی‌شان حتی در مهدکودک‌ها دسترسی به فضای مجازی دارند. واقعاً خطراتی دارند؛ سعی کنیم در این زمینه فرهنگسازی کنیم. چرا که می‌توانیم از فضای مجازی استفاده‌های درستی داشته باشیم. از نظر من کودکان باید خیلی آهسته و با سرعت کمتری به این فضا دسترسی پیدا کنند. فکر می‌کنم بچه‌ها نگاه اصلی‌شان به پدرها و مادرهاست. نوع رفتار و منش پدر و مادر و حرکتی که خانواده به فضای مجازی دارد خواسته یا ناخواسته بچه هم به تابعیت پدر و مادر همان کار را انجام می‌دهد و اینکه من فکر می‌کنم بعضی اوقات خوب است پدر و مادر به سراغ گوشی تلفن همراه‌شان حداقل جلوی بچه‌هایشان، نروند. آنقدر این فضا غلبه کرده که کمتر شاهد بروز و ظهور استعدادهای بچه‌هایمان هستیم که زحمت نقاشی‌کردن را هم به خودشان نمی‌دهند".

گفتگو: مجتبی برزگر

تصویربردار و تدوین‌گر: محمدرضا کشت دار و مهدی کماسی

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT3 واژه های کاربردی مرتبط ادبیات کودک و نوجوان رسانه ملی تلویزیون شبکه دو

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ادبیات کودک و نوجوان رسانه ملی تلویزیون شبکه دو ادبیات کودک و نوجوان رسانه ملی تلویزیون شبکه دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۰۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی

سرهنگ ابوالحسینی رئیس پلیس فتا استان یزد ضمن تبریک روز کارگر گفت: کارگران به دلیل صرف وقت بیشتر در محیط کار، و عدم آگاهی از تهدیدات فضای مجازی، مورد توجه مجرمان سایبری قرار می‌گیرند و حساب‌هایشان با روش‌های مختلف تحت حملات کلاهبرداران قرار می‌گیرد.

او از کارفرمایان، کارخانجات و شرکت‌های تولیدی، صنعتی نیز خواست تا موضوعات کلاهبرداری در فضای مجازی را به کارگران اطلاع رسانی کنند و آنها را از موضوعات در این فضا آگاه سازند.

این مقام انتظامی بیان داشت: اطلاع‌رسانی در فضای مجازی وظیفه اجتماعی تمامی افراد است و از کسانی که در این زمینه اطلاع رسانی فعالیت می‌نمایند، صمیمانه تشکر می‌کنم.

سرهنگ ابوالحسینی خاطرنشان کرد: پلیس فتا در راستای افزایش سطح آگاهی و پیشگیری از جرم در فضای مجازی، به ارائه محتوای آموزشی و پیشگیرانه می‌پردازد و افراد جهت دریافت محتوا می‌توانند با مراجعه به سایت پلیس فتا به نشانی www. Cyberpolice.gov. ir و یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ با کارشناسان ما در ارتباط باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • تصاویر سوءاستفاده از دختربچه برای تبلیغ آرایشگاه
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • پیشنهاد بی‌سابقه و عجیب در فضای مجازی برای مهاجران افغان در ایران! | تصویر
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی
  • ببینید/شادی جالب یک جفت لک‌لک‌ بعد از اولین تخم‌گذاری
  • (ویدیو) احضار برخی چهره‌های فضای مجازی
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد