Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آخرین نیوز»
2024-05-01@13:47:57 GMT

خانم مجری: هنوز هم خاله‌ شادونه هستم!

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۷۹۴۱۴

خانم مجری: هنوز هم خاله‌ شادونه هستم!

جام جم:او فارغ‌التحصیل رشته آموزش زبان انگلیسی است و از سال سوم دبستان فعالیت هنری خود را با اجرا در برنامه تازه‌ها از شبکه‌دوآغاز کرده در سال 82 در سریال دوران سرکشی یک سکانس بازی کرد و بعد در مجموعه مهر خاموش بازی کرد و از سال 83 به عنوان مجری برنامه کودک و با نام خاله شادونه مشغول به کار شد، زارعی به دلیل شخصیت مهربان و بی‌تکلف و صدای کودکانه‌اش و صداقتی که در کلامش وجود دارد، خیلی زود در دل بچه‌ها جا باز کرد و برنامه‌هایش با اقبال کودکان روبه‌رو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

زارعی در سریال متهم گریخت به کارگردانی رضا عطاران در نقش یک دختر شهرستانی بازی درخور توجهی ارائه کرد.

او در جشنواره کودک و نوجوان اصفهان با اجرای برنامه‌های جذاب از لباس‌های اصیل و خوش و آب رنگ ایرانی هم استفاده کرد و توانست خاطرات زیبایی را برای کودکان حاضر در جشنواره رقم بزند.

به نظر می‌ر سد اجرای برنامه برای کودکان اولویت اصلی کارتان محسوب می‌شود...

بله، اولویت اصلی‌ام همواره کار برای کودکان است. علاقه دارم در مقطع فعلی سوای کار برای کودکان در زمینه کار برای بزرگسالان نیز تجربه کنم.

از خاله شادونه خسته شده‌اید؟

نه، به هیچ وجه. خاله شادونه را هیچ وقت فراموش نمی‌کنم، مگر این‌که بچه‌ها فراموشم کنند. همان‌طوری‌که اشاره کردم دوست دارم در حوزه بزرگسالان نیز در همان فضای شادونه تجربه‌ای داشته باشم.

برای تحقق چنین خواسته‌ای برنامه‌ای دارید؟

کارهایی در این حوزه مثل اجرای برنامه و مسابقه تلویزیونی در ماه مبارک رمضان امسال در شبکه‌ای فیلم انجام دادم.

در حالی که مخاطب برنامه بزرگسالان بودند. تمام اعضای خانواده‌ها از این برنامه استقبال خوبی داشتند که برایم جذاب بود چون همه خانواده شرکت‌کنندگان رو در مسابقه شریک کردم و خیلی از بچه‌ها در این مسابقه شرکت کردند و به کمک پدر و مادرانشان به سوالاتم جواب دادند، مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.

در روز اولی که اجرای این برنامه بزرگسال را شروع کردید. با توجه به تمرکزتان در برنامه‌های کودک، اجرا برایتان سخت نبود؟

سیزده سال است که خاله شادونه کودکان هستم. در آن دوران برای اجرا با شرایط سختی مواجه بودیم و فضای کاری براحتی و بازی این دوره و زمانه نبود. احساس می‌کردم باید نوع اجرایم به گونه‌ای باشد که برای بچه‌ها جذاب باشد و احساس خستگی نکنند و ارتباط دوجانبه‌ای بینمان برقرار باشد و این رمز موفقیت یک برنامه است. اولین برنامه‌ام باغ شادونه بود که در ابتدا در 34 قسمت تولید شد. اما به دلیل توفیق برنامه ساختش پنج سال طول کشید و یک تیم حرفه‌ای هشت سال در شبکه یک و دو سیما برای ساخت برنامه‌هایم زحمت کشیدند. این برنامه‌ها با نام‌های مختلفی مثل شادونه در سرزمین دونه‌ها، شادونه و پرنده‌ها، همراه با آقای ذاکری. صبح به خیر بچه‌ها، فیلم سینمایی شادونه و... ادامه پیدا کرد. همچنان هم علاقه دارم این ارتباط مستمر را با خانواده‌ها حفظ کنم. و با مسابقه‌ای که برای بزرگسالان است، سعی کردم ارتباطم را با بیننده بسیار صمیمی کنم و در عین حال با اجرای کمی متفاوت، برنامه را اجرا کنم. که خدا را شکر این ارتباط کاملا برقرار شده.

کودکان 13 سال قبل الان تبدیل به جوان‌های برومندی شده‌اند. آیا در این سال‌ها با کودکانی که اکنون بزرگسال شده‌اند، ارتباطی داشته‌اید؟

الان خیلی از دختران و پسران جوان من را درخیابان یا مجامع عمومی می‌بینند و اظهار لطف می‌کنند که در دوران کودکی مخاطب برنامه خاله شادونه بوده‌اند و کلی خاطرات خوب و دلنشین با برنامه داشته‌اند و از آن خاطرات با من صحبت می‌کنند. هر روزی که برای ضبط برنامه به تلویزیون می‌روم. حتی سربازان انتظامات نگهبان سازمان هم به من اظهار لطف می‌کنند و از مسائل مختلف این برنامه در مجال کوتاهی با من حرف می‌زنند. این واکنش‌ها خیلی برایم حائز اهمیت و عزیز است. فکر می‌کنم خودم هم در این 13 سال با بچه‌ها بزرگ شده‌ام. خوشحالم در این مدت با غم و شادی‌های خودم و کودکان ایران همراه بوده‌ام.

کودکان این دوره و زمانه با کودکان دهه قبل چه تفاوت‌هایی دارند؟

کودک امروز با کودک هیچ دوره و زمانه دیگری قابل مقایسه نیست و تفاوت‌های بنیادین دارند. در سال‌های اخیر فن‌آوری و تکنولوژی رشد فزاینده‌ای داشته است و کودکان خواسته و یا ناخواسته وارد این فضاهای ارتباطی در شبکه‌های اجتماعی می‌شوند. بنابراین جنس لذت بردنشان هم با کودکان دهه‌های قبل متفاوت‌تر است. ما در دوران کودکی از چیزهای خیلی ساده لذت می‌بردیم. اما حالا به همین سادگی از چیزی لذت نمی‌برند. این بچه‌ها نسل اسپایدرمن، فروزن و قهرمانان این نوعی هستند . ما بزرگسالان برای ارتباط با کودکان این نسل باید خودمان را به‌روزرسانی کنیم و در اجرای برنامه هم باید مسیر جدیدی را طی کنیم تا اجرایمان برای کودکان یکنواخت و تکراری نشود.

برنامه محبوب دوران کودکی‌تان چه برنامه‌ای بود؟

در آن دوران برنامه‌های کودک به این گستردگی نبود و ما با انتخاب‌های محدودی در دو شبکه فعال آن روزگار مواجه بودیم. برای من جذابیت تیتراژ برنامه کودک که بچه‌ای می‌آمد و پرده‌ای را می‌کشید و لوگوی برنامه معلوم می‌شد خیلی زیاد بود. به انیمیشن ایکیوسان هم علاقه خاصی داشتم. در آن دوران همیشه پشت تلویزیون منزلمان را نگاه می‌کردم و می‌گفتم چطوری مجریان از پشت تلویزیون وارد برنامه می‌شوند و برنامه را اجرا می‌کنند.

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۷۹۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند

با حکم محمد خزاعی معاون وزیر و رییس سازمان سینمایی کشور، ۱۲ تن از مدیران و فعالان فرهنگی هنری و سینماگر کودک و نوجوان به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان معرفی شدند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مجید زین العابدین، علی قاسم زاده، کمال حیدری، یوسف افشارنیا، سید مهدی سیدین، فرزانه کلاهدوزان، اصغر فارسی، وحید نیکخواه آزاد، پوران درخشنده، وحید ملتجی، احمد مقیمی و علی صالحی، به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک منصوب و معرفی شدند. 
محمد خزاعی در حکم انتصاب اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان، با تاکید بر این نکته که برگزاری جشنواره این رویداد فرصتی ارزشمند برای توجه به نقش مهم آثار مهم کودکان و نوجوانان است، برنامه‌ریزی، سیاستگذاری و تصمیمات اثر بخش در زمینه رشد سرمایه انسانی دغدغه‌مند، تقویت فکر و ایده‌های نو، تکامل چرخه تولید و اکران، تشویق و معرفی استعدادهای جوان و جهش تولید با مشارکت فیلمسازان در سینمای راهبردی کودک و نوجوان را از اعضای شورای مذکور خواستار شده است. 
سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان، به دبیری مجید زین العابدین در اصفهان برگزار می شود.

دیگر خبرها

  • تیپ خانم مجری محبوب تلویزیون در کنسرت مصطفی راغب | تصویر
  • معرفی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک
  • ۵ هزار کودک خیابانی در تهران
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • گفتگو با مجری و بازیگر برنامه های نمایشی برای کودکان
  • برنامه کودکی نداریم که درباره «جیغ و دست و هورایش» صحبت کنیم